Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare siyah görmek

Rüyada fare siyah görmek

Rüyada fare siyah görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, önünün kapanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet eder.

Rüyada fare siyah gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz fare görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulur.

Rüyada evinde siyah fare görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare yemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada siyah küçük fare görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evde siyah fare görmek dünya mallarının çoğalacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada minik siyah fare görmek yardımının olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments