Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini göstermek

Rüyada dişini göstermek

Rüyada dişini göstermek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kafasına göre birini bulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dişini göstermek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Rüyada dişini göstermek ekmeğin ve paranın da artacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Rüyada birinin dişini göstermek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişini doktora göstermek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada saçını göstermek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmayı göstermek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Rüyada kıçını göstermek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, güzelliklerle dolacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada göğsünü göstermek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yeri göstermek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments