Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare boku görmek

Rüyada fare boku görmek

Rüyada fare boku görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Rüyada fare boku gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada fare boku temizlemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada fare boku görmek insanların takdirine mazhar olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada fare boku yemek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından boğulmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bokunu temizlemek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğinin boğulduğunu görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments