Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fare aramak

Rüyada evde fare aramak

Rüyada evde fare aramak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, ekmeğinin verimli olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde fare aramak gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Rüyada evde fare aramak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada fare aramak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet eder.

Rüyada taşınmak için ev aramak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada evde bir şey aramak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Rüyada bir evi aramak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kiralık ev aramak işlerini büyüteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine yorulur.

Rüyada ev bakmak aramak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni ev aramak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments