Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda aslan görmek

Rüyada falda aslan görmek

Rüyada falda aslan görmek Allah’a dua edeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada falda aslan gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada falda aslan görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahve falında aslan görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iskambil falı baktırmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kahve falında geyik görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el falına bakmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Rüyada su falı baktırmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada kahve falına görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zarar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kağıt falı görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini işine veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments