Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falına görmek

Rüyada kahve falına görmek

Rüyada kahve falına görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve falına gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada kahve falına baktırdığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kahve falında yılan görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falında geyik görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kimden akıl soracağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falında aslan görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve falına baktırmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada kahve falında cami görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve falı açmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yol alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falını görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments