Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su falı baktırmak

Rüyada su falı baktırmak

Rüyada su falı baktırmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada su falı baktırmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Rüyada su falı baktırmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Rüyada su falına bakmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada su falına baktırmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işarettir.

Rüyada su falı görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kahve falında balık görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada fala baktırmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulur.

Rüyada iskambil falı görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahve falında ev görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments