Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el falına bakmak

Rüyada el falına bakmak

Rüyada el falına bakmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada el falına bakmak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada el falına bakmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet eder.

Rüyada fal bakmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kahve içmek fal bakmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Rüyada birinin falına bakmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kahve falı bakmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işarettir.

Rüyada başkasına fal bakmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada kendine kahve falı bakmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, şifa ve moral bulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kahve falına bakmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments