Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezik kayısı görmek

Rüyada ezik kayısı görmek

Rüyada ezik kayısı görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Rüyada ezik kayısı gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada ezik kayısı görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezik domates görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezik şeftali görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezik çilek görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ezik portakal görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada ezik yumurta görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada ezik muz görmek afiyette ve keyifte olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ezik elma görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments