Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezik elma görmek

Rüyada ezik elma görmek

Rüyada ezik elma görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Rüyada ezik elma gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada ezik elma görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezik muz görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ezik çilek görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada ezik domates görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada ezik portakal görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ezik domates almak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezik sebze görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet etmektedir.

Rüyada ezik yumurta görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments