Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezik portakal görmek

Rüyada ezik portakal görmek

Rüyada ezik portakal görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, aradığı aşkı bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Rüyada ezik portakal gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ezik portakal görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezik elma görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ezik meyve görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ezik domates görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ezik çilek görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ezik sebze görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalettir.

Rüyada ezik yumurta görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ezik şeftali görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments