Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezik çilek görmek

Rüyada ezik çilek görmek

Rüyada ezik çilek görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, güzel işlere imza atacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hastalıkların iyileşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Rüyada ezik çilek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada ezik çilek görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezik muz görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ezik meyve görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, umutlarının biteceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Rüyada ezik domates görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Rüyada ezik şeftali görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ezik kayısı görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüzünün kızaracağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada ezik domates almak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına yorulur.

Rüyada ezik sebze görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, inancından ödün vereceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments