Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezanı duymak

Rüyada ezanı duymak

Rüyada ezanı duymak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ezanı duymak gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Rüyada ezanı duymak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan sesini duymak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabe ezanı duymak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezan duymak dileklerinin kabul olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide ezan duymak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerine derman bulacağına alamet eder.

Rüyada vakitsiz ezan duymak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments