Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan evliya görmek

Rüyada uçan evliya görmek

Rüyada uçan evliya görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan evliya gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada uçan evliya görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyaya su vermek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet eder.

Rüyada evliya kabir görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya hırkası görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek tatsızlıkların yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada evliyayı ölmüş görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyayı hasta görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesine gitmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, destek göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments