Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya olduğunu görmek

Rüyada evliya olduğunu görmek

Rüyada evliya olduğunu görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Rüyada evliya olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada evliya cenazesi görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evliya görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya kerameti görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına inanılır.

Rüyada yaşayan evliya görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada eren evliya görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan korkmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments