Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede evliya görmek

Rüyada türbede evliya görmek

Rüyada türbede evliya görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, darlığa düşeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada türbede evliya gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek mutsuz ve huzursuz olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyaların türbesini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbe evliya görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesine gitmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesi görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede evliya görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments