Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya ruhu görmek

Rüyada evliya ruhu görmek

Rüyada evliya ruhu görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evliya ruhu gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evliya ruhu görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada evliyaların mezarını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada evliyaya sarılmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işarettir.

Rüyada evliya birini görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada evliya birinin elini öpmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın öldüğünü görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada evliyadan tokat yemek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments