Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyadan el almak

Rüyada evliyadan el almak

Rüyada evliyadan el almak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, evine haciz geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada evliyadan el almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Rüyada evliya eli görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, unvan sahibi olacağına, hakkını savunamayacağına delalettir.

Rüyada evliyanın elini öpmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evliya elini öpmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın elini tutmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada evliya eli öpmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada evliya birinin elini öpmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aşının da çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan el almak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments