Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilikten kaçmak

Rüyada evlilikten kaçmak

Rüyada evlilikten kaçmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, uygulayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada evlilikten kaçmak gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Rüyada evlilikten kaçmak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evlilik yüzüğü almak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada evlilikte mutsuz olmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada evlilik teklif almak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının evlilik görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzük görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments