Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilikte mutsuz olmak

Rüyada evlilikte mutsuz olmak

Rüyada evlilikte mutsuz olmak edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ticaretinin de hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada evlilikte mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada evlilikte mutsuz olmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz bir evlilik yapmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz bir evlilik yaptığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada birinin mutsuz olduğunu görmek kısmetinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, ona emek vereceğine işaret eder.

Rüyada mutsuz bir düğün görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip mutsuz olmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde mutsuz olmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kazancının bereketleneceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments