Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalemle imza atmak

Rüyada kalemle imza atmak

Rüyada kalemle imza atmak dileklerinin yerine geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet eder.

Rüyada kalemle imza atmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada kalemle imza atmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kalemle imza atmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada tahtaya imza atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulur.

Rüyada bir kağıda imza atmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına alamet eder.

Rüyada evliliğe imza atmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Rüyada evlilik için imza atmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanmak için imza atmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işlerini hafifleteceğine, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada rüya tabiri imza atmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments