Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere imza atmak

Rüyada bir yere imza atmak

Rüyada bir yere imza atmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisine şifa olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir yere imza atmak gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada bir yere imza atmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, zorluklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada boş kağıda imza atmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Rüyada zorla imza atmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada boşanmak için imza atmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet eder.

Rüyada evlenmek için imza atmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments