Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik bozmak

Rüyada evlilik bozmak

Rüyada evlilik bozmak engellerden kurtulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hem de zengin biri olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik bozmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Rüyada evlilik bozmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada evliliği bozmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Rüyada evlilik tazelemek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada evlilik teklifi kabul etmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliliğe zorlanmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi duymak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada evlilik programı görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments