Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik haberi duymak

Rüyada evlilik haberi duymak

Rüyada evlilik haberi duymak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, mutlu bir evliliğe, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, rızkının da genişleyeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi duymak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada evlilik haberi duymak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada evlilik haberi almak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hasta ise bakacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada evlilik haberi görmek günahlarından tövbe etmeye, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının evlilik haberini almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi vermek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin evlilik haberini almak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, imkânların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evlilik haberi almak maddi açıdan zarara uğranacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments