Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik cüzdanı almak

Rüyada evlilik cüzdanı almak

Rüyada evlilik cüzdanı almak gelişiminin hız kazanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada evlilik cüzdanı almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Rüyada başkasının evlilik cüzdanını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada evlilik cüzdanı almak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evlilik görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilikten vazgeçmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada evlilik haberi almak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, tamamlanmadan kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayatının düzene gireceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments