Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki evlilik yapmak

Rüyada iki evlilik yapmak

Rüyada iki evlilik yapmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalettir.

Rüyada iki evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Rüyada evlilik planı yapmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada istemediği evlilik yapmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada mutsuz bir evlilik yapmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak işlerine yeni işler katacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak mutsuz ve hasta olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments