Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliliğe hazırlanmak

Rüyada evliliğe hazırlanmak

Rüyada evliliğe hazırlanmak mutlu ve hafif hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada evliliğe hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada evliliğe hazırlandığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliliğe hazırlanmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evlilik düşünmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ticarette yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek endişeli durumların son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada evlilik teklif almak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments