Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada evlilik dışı çocuğu olmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak karamsar ve umutsuz olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bereketli işler yapılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada evlilik dışı hamile görmek kalp kırmayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı bebek doğurmak parasını dikkatli harcayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments