Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada evlilik dışı hamilelik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada evlilik dışı hamile görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada evlilik dışı bebek görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada evlilik dışı bebek doğurmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments