Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli ve mutlu olmak

Rüyada evli ve mutlu olmak

Rüyada evli ve mutlu olmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli ve mutlu olmak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada evli ve mutlu olmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evli ve mutlu olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek daha iyi yerlere geleceğine, kendisini keşfedeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok mutlu olmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını mutlu görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını mutlu görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada mutlu hissetmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablayı mutlu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments