Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, iyi geçim halinde kalacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek maddi sorunlarının artacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek işlerinin istediği gibi olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ününün çoğalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments