Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok mutlu olmak

Rüyada çok mutlu olmak

Rüyada çok mutlu olmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına delalettir.

Rüyada çok mutlu olmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kızını mutlu görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını mutlu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada mutlu insanlar görmek rahatsızlıkların son bulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını mutlu görmek ondan kazanç elde edeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini çok mutlu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, geleceğe dair planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada mutluluk duymak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle mutlu olmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments