Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını mutlu görmek

Rüyada babasını mutlu görmek

Rüyada babasını mutlu görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada babasını mutlu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada babasını mutlu görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanızı mutlu görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı mutlu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı mutlu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada babayı mutlu görmek daha sık bir araya geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle mutlu olmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle çok mutlu olmak deneyim kazanacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments