Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin gelinliğini giymek

Rüyada evli birinin gelinliğini giymek

Rüyada evli birinin gelinliğini giymek zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet eder.

Rüyada evli birini gelinlik giydiğini görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken gelinlik giymek sorunların zor bir durum yaşatacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelinlik giydiğini görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments