Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişiyi evlenirken görmek

Rüyada evli kişiyi evlenirken görmek

Rüyada evli kişiyi evlenirken görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada evli kişiyi evlenirken gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kişiyi evlenirken görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kişiyi evlenirken görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şansın döneceğine, malını ve parasını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evli kişinin evlendiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin evli olduğunu görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada iki kişiyle evli olmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, stresinin çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments