Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişinin evlendiğini görmek

Rüyada evli kişinin evlendiğini görmek

Rüyada evli kişinin evlendiğini görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, işlerin günden güne daha da artacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Rüyada evli kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kişinin evlendiğini görmek bahtın açılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek güleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada evli bir kişinin evlendiğini görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, planlarının bozulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments