Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek elini tutmak

Rüyada erkek elini tutmak

Rüyada erkek elini tutmak malların çoğalacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek elini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek eli tutmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments