Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkekle konuşmak

Rüyada evli bir erkekle konuşmak

Rüyada evli bir erkekle konuşmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, heveslerin söneceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, geleceğine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada evli bir erkekle konuşmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada evli biriyle konuşmak çok tahsilli bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada evli kadınla konuşmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Rüyada evli adamla konuşmak düzenli bir işe kavuşulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evli olduğunu görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments