Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli arkadaşlarını görmek

Rüyada evli arkadaşlarını görmek

Rüyada evli arkadaşlarını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı evli görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının evlendiğini görmek mutsuz ve hasta olacağına, parasının ve malının da artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarını evli görmek kendisi paralayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, makam edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını evli görmek kalp kırmayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşınla evli olmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalettir.

Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments