Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hayallerinin gerçek olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşıyla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada erkek arkadaşının evli olduğunu görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını evli görmek onun zamanını çalacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını evli görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşını gelinlikle görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, aylık gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada evli arkadaşını görmek saygınlık elde edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşını görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı evli görmek moral bulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evli olduğunu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments