Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlerin üstünde uçmak

Rüyada evlerin üstünde uçmak

Rüyada evlerin üstünde uçmak büyüleyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada evlerin üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Rüyada evlerin üstünde uçmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünden uçmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde uçmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada deniz üstünde uçakla uçmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartal üstünde uçmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada balonun üstünde uçmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet eder.

Rüyada arabayla denizin üstünden uçmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments