Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal üstünde uçmak

Rüyada kartal üstünde uçmak

Rüyada kartal üstünde uçmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartal üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kartal üstünde uçmak hoş olaylar yaşayacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada kartal gibi uçmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada kartal olup uçmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünden uçmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada kar üstünde uçmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada binaların üstünden uçmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyin üstünde uçmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin geri planda kalacağına, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments