Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evleri gezmek

Rüyada evleri gezmek

Rüyada evleri gezmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ileriye gideceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evleri gezmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Rüyada eşyalı ev gezmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Rüyada yeni evi gezmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine ev gezdirmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada boş ev gezmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir evde gezmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada evleri gezmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evde gezdiğini görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ev odalarını gezmek çok yoğun çalışacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yeni bir yol tutulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments