Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş ev gezmek

Rüyada boş ev gezmek

Rüyada boş ev gezmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, işini kaybedeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sorunların artacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş ev gezmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Rüyada boş ev gezmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Rüyada boş bir evde gezmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş gezmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada boş boş gezmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük boş ev görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde boş oda görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada boş evi süpürmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada kirli boş ev görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi yükünün artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments