Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceki oturduğu evi görmek

Rüyada önceki oturduğu evi görmek

Rüyada önceki oturduğu evi görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada önceki oturduğu evi gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada önceki oturduğu evi görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada önceki eve taşınmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmeden önce şehadet getirmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments