Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak

Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak

Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına alamet eder.

Rüyada yol hazırlığı yapmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, bilgi sahibi olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada bayram hazırlığı yapmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yolculuk hazırlığı yapmak dualarına karşılık alacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulur.

Rüyada yemek hazırlığı yapmak beklediklerini duyacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına inanılır.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada denize gitmek için hazırlık yapmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments