Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada yolculuk hazırlığı yapmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada yolculuk için hazırlık yapmak yeni fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sünnet hazırlığı yapmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, alim insanlardan sayılacağına işaret eder.

Rüyada misafire hazırlık yapmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet eder.

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments