Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenirken ağladığını görmek

Rüyada evlenirken ağladığını görmek

Rüyada evlenirken ağladığını görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenirken ağladığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Rüyada ev için ağlamak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işarettir.

Rüyada evlenip ağlamak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Rüyada evlenirken ağlamak çok hayırlı insan olunacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada evlenirken ağladığını görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlarken gerçekte de ağlamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalettir.

Rüyada bağırıp ağlamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölen babasına sarılıp ağlamak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments