Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırıp ağlamak

Rüyada bağırıp ağlamak

Rüyada bağırıp ağlamak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kendisini mutsuz edeceğine, aileden ayrı kalınacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, nazara geleceğine delalet eder.

Rüyada bağırıp ağlamak gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada başkasının bağırarak ağladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada bağıra bağıra ağlamak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağıra bağıra ağladığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada bağırıp ağlamak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada bağırarak ağladığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada bağırıp ağladığını görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, arkasından iyi konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırarak ağlamak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hem eğleneceğine yorulur.

Rüyada bağırarak seslenmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments