Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenirken ağlamak

Rüyada evlenirken ağlamak

Rüyada evlenirken ağlamak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenirken ağlamak gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada evlenirken ağladığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evlenirken ağlamak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Rüyada evlenip ağlamak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına inanılır.

Rüyada ev için ağlamak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada dedenin ağladığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada farenin ağladığını görmek yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada dua ederek ağlamak çirkin iftiralara uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölen annenin ağladığını görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments